Press "Enter" to skip to content

Corporate Computing met Ethereum

De ETHEREUIM CRYPTOCURRY is het eerste tokende digitale activum. Het wordt niet ondersteund door een actief of valuta en is gebaseerd op een PAMP-index (Pavlovs Dog) -netwerk. Het kan worden verhandeld als een stand-alone token of een deel van een groter project, het kan niet worden gekocht bij de uitwisselingen. In dit artikel zal ik uitleggen waarom ik geloof dat de toekomst van cryptosystems in tokens ligt. Meer specifiek kunnen tokens de bruikbaarheid en het hulpprogramma definiëren voor zowel de informele investeerders als institutionele beleggers.

 

Een van de meest overtuigende aspecten van etherische is dat het token direct kan worden aangesloten op de echte wereldmarkt. Wanneer u etherische tokens koopt, ontvangt u gratis transacties bij het verzenden van uw transactieverzoek. Dit maakt etherisch ideaal voor een hedgefonds of andere soorten vermogensbeheer. Deze functie wordt momenteel getest in de experimentele fase. Tot nu toe is het resultaat veelbelovend. In de testfase ontvangt iedereen die een bestelling verzendt een transactie, ongeacht of ze vanuit hun portemonnee of uit hun etherische portemonnee sturen.

 

Een ander groot attribuut van het token is dat het een echt gedecentraliseerd model zal bieden voor het beheer van de fondsen van het project. De meeste huidige financiële instrumenten worden geregeld via een centraal clearinghuis en alleen het kopen en verkopen van die effecten zijn gedecentraliseerd. Dit gecentraliseerde model resulteert ook in prijsmanipulatie en handel in voorkennis. Niemand wil geld investeren in een wakend financieel instrument. De tokens zullen een lange weg gaan naar het verwijderen van de volatiliteit die is geassocieerd met gecentraliseerde derivaten.

 

De laatste reden waarom ik geloof dat tokens de toekomst zijn van het gedecentraliseerde vermogensbeheer is dat ze de manier waarop mensen geld en vermogensbeheer in het algemeen zullen veranderen. Traditionele bedrijfspraktijken zoals balansen, asset-toewijzing en kwartaalwinsten zijn altijd vanuit een systemisch perspectief bekeken. Op een oppervlakkig niveau kunnen we allemaal begrijpen dat financiële rapporten worden gebruikt om gegevens weer te geven en bij te houden over hoe de bedrijfsactiviteiten financieel presteren. Op een dieper niveau kunnen we de ware waarde van een bedrijf waarderen door het op een systemisch niveau te bekijken. Het nieuwe model van Smart Contracten zal de manier waarop het bedrijfsleven volledig is voltooid en hoe deze wordt geëvalueerd.

 

Wanneer u alle redenen toevoegt dat een nieuwe vorm van Digital Asset Management nodig is, eindigt u met drie zeer solide redenen waarom ETHEREUM het ideale platform is voor het beheren van tokens. Ten eerste is het token de werkelijke waarde van het bedrijf, terwijl ook optreden als een slim contract dat kan worden geïmplementeerd in het bestaande op internet gevestigd raamwerk. Ten tweede zal het aanbod van de tokens worden beperkt en zullen daarom niet vatbaar zijn voor inbeslagname door een soort van invloed. Ten slotte is het token zelf niet daadwerkelijk aan één ding vastgebonden, maar optreedt eerder als een computerprogramma dat is geprogrammeerd om automatisch te presteren zonder menselijke interventie. Deze drie belangrijke factoren maken ethereum het perfecte platform voor elk bedrijf dat op zoek is naar een efficiënter middel voor het berekenen van hun token en een efficiëntere manier om tokens uit te geven.

 

Met ethereums unieke combinatie van functionaliteit kan de toekomst van Corporate Computing heel goed helder zijn. Wat denk je van ethereums Smart Contracts? Laat het ons weten in de hieronder opmerkingen.

Klik hier https://www.bitcoinmeester.nl