Press "Enter" to skip to content

Hoe kies je een goed plan voor radiatorconversie?

radiator conversie

Hoe kies je een goed plan voor radiatorconversie?

Mijn laatste radiatorombouwproject was een beetje een mislukking, maar dat betekent niet dat ik geen coole ideeën heb voor toekomstige projecten. Ik zag onlangs een interessante video op de DIY Gas Registry-site. Er werd uitgelegd dat je isolatie kunt kopen bij je plaatselijke bouwmarkt of per postorder en een kit kunt krijgen die zelfs voor een beginner gemakkelijk te volgen is. De instructies suggereren dat je het meegeleverde plaatwerk gebruikt om het frame voor je bestaande radiator te maken en vervolgens de isolatie te installeren, maar mijn radiator paste niet goed, dus ik moest het volgende doen:)

Het is me gelukt om het isolatiepaneel aan de voorkant van mijn oude radiator te bevestigen en ik weet dat ik deze methode ga gebruiken om mijn eigen vervanging te maken. Er zijn een aantal geweldige DIY-handleidingen voor radiatorombouw op mijn computer en ze laten een aantal leuke trucs en tips zien 123ombouw. Een ding waar ik in mijn onderzoek op wil wijzen, is dat iedereen die zijn eigen zonnestelsel wil bouwen dat veel ruimte nodig heeft, het beste advies dat ik kan geven is om een kant-en-klaar systeem te kopen in plaats van er zelf een te maken, het zal bespaart u veel tijd en geld.

Dus ik heb plezier gehad met het lezen van alle handleidingen voor het starten van de DIY-threads voor het register en ik ben erg enthousiast over het doen van mijn radiatorconversie. Ik heb het gevoel dat als ik niet voorzichtig ben en alle nodige voorzorgsmaatregelen neem voordat ik aan mijn baan begin, ik er later veel meer tijd aan kan besteden dan nodig is. Als je enige ervaring hebt met doe-het-zelf en op zoek bent naar coole ideeën om je oude verwarmingsradiator om te bouwen naar zonne-energie, is het misschien tijd om eens een kijkje te nemen in enkele handleidingen voor het doe-het-zelf-gasregister? Ik heb net een idee dat ik morgen zal posten over hoe ik mijn kennis zal gebruiken om een zonneboiler te maken voor mijn schuur.

Klik op de link: 123ombouw