Press "Enter" to skip to content

Wat is met bitcoins?

bitcoins

Wat is met Bitcoinmeester.nl bitcoins ?

Bitcoins zijn een virtuele valuta zoals gedefinieerd door bitcoins en worden niet uitgegeven door een overheid, organisatie of bank. bitcoins zijn een vorm van digitaal geld die precies werkt als traditionele valuta. Het belangrijkste kenmerk van bitcoins is dat het werkt zonder tussenkomst van de overheid of inmenging van derden, en het is in theorie onbeperkt verkrijgbaar. In tegenstelling tot traditioneel geld kunnen bitcoins niet worden afgedrukt. bitcoins zijn een vorm van gedecentraliseerd digitaal contant geld, zonder enige centrale autoriteit of bank, die op peer-to-peer-basis van gebruiker naar gebruiker wordt overgedragen, zonder dat er tussenpersonen van derden nodig zijn.

Omdat bitcoins niet worden uitgegeven door een overheid of centrale bank, is het aanbod beperkt en zijn er een eindig aantal bitcoins beschikbaar, wat de transactiekosten verhoogt. De verhoogde transactiekosten hebben echter geen invloed op de waarde van bitcoins omdat ze onderhevig zijn aan de wetten van vraag en aanbod. De belangrijkste transactiediensten op het bitcoin-netwerk zijn het kopen en verkopen van bitcoins, het delven van nieuwe bitcoins en het overdragen van bitcoins. Het kopen en verkopen van bitcoins gebeurt via de centrale website 'bitcoins' waar kopers en verkopers in verschillende transactiegroottes en prijsklassen kunnen invoeren.

Transacties tussen individuen vereisen doorgaans de handtekening van een rekeninghouder. Aangezien bitcoins niet worden uitgegeven door een overheid of instelling, is de enige manier om het eigendom van een bepaalde te bewijzen, door transacties uit te voeren met uw digitale valuta. Zo worden bitcoins gebruikt als een voertuig voor zowel de uitwisseling als de overdracht van valuta en grondstoffen. Aangezien bitcoins niet worden uitgegeven of ondersteund door een overheid, kunnen overheden, financiƫle instellingen of banken uw transacties niet onderzoeken of registreren volgens de juridische theorie van belastingheffing.

Klik op de link: Bitcoinmeester.nl